miercuri, 14 martie 2012

Noi modalitati de a purta haine.

Standardele modei de astazi sunt mult mai inalte decat s-ar crede la o prima vedere. Acum cativa ani se punea accentul pe calitatea hainelor si pe modul in care sunt executate. Acum insa se pune pe originalitate si pe felul in care haina reuseste sa faca o declaratie publicului larg despre persoana pe care o poarta.

Nu zice nimeni ca nu mai este costumul la moda ci doar ca incep sa fie vazuti mai bine si oamenii care inventeaza standarde si nu doar se pliaza pe ele. Moda personalizarii s-a intins intr-o gramada de arii pana la personalizarea masinilor. Pana la urma oricine poate avea o masina sau o haina insa nu oricine poate sa o faca a lui. Metodele sunt din ce in ce mai  multe si variaza in functie de obiectul pe care vrei sa-l personalizezi, daca vorbim de brichete sau alte lucruri, ori folosesti stickere ori pur si simplu apelezi la o firma de seligrafie dar daca vorbim despre haine aici ar mai exista o metoda , si anume sa le faci singur, stiu ca pare aproape imposibil ceea ce spun dar daca crezi ca ai un simt artistic puternic si simti nevoia sa te exprimi nu e nevoie sa te apuci de pictat poti chiar sa o faci in asa fel incat sa te vada lumea si anume cu ajutorul serigrafiei.

Ce bucurie ti-ar aduce un tablou daca nu il vad decat cateva persoana chiar daca e reusit asa daca te exprimi artistic pe care il pot vedea toti reusesti sa ai un impact mult mai puternic si poti fi vazut de mii de oameni intr-o singura zi. Nu costa mult sa iti asamblezi un astfel de atelier iar componentele pentru el le poti gasi la magazine specializate sau le magazine de pictura. Cele mai versatile materiale pe care se pot utiliza o gama variata de culori sunt textilele. Si aici ne referim in primul rand la haine. Folosim ca exemplu tricourile pentru ca ele se pot face pe un ecran de print, folosind o tehnica aparuta in anii 70, si care din cauza calitatii ei se foloseste cu succes si in zilele noastre.

Vom descrie aceasta tehnica in cateva cuvinte in randurile de mai jos. In primul rand avem nevoie de un ecran pe care se va intinde si se va fixa tricoul. Acesta se gaseste in magazine speciale pentru acest gen de materiale, impreuna cu o pensula speciala care intinde vopseaua pe material. Tricoul trebuie intins bine pe ecran pentru a preveni vopseaua sa se stranga in anumite locuri pe el. Se poate folosi apoi o banda de cauciuc pe marginile ecranului de lemn ca sa putem avita strangerea vopselei la colturi. Aceasta banda ar trebui aplicata pe exterior pentru a defini zona de imprimare. La sfarsitul fiecarui tiraj ecranul se curata si banda se arunca pentru a preveni contaminarea materialelor viitoare.

    Pentru toate aceste lucruri si multe altele care ar mai fi pe langa exista serigrafie bucuresti. Acestia pot executa la comanda imprimare tricouri bucuresti, personalizare obiecte, serigrafie textile, agende, personalizare, pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri. Preturile sunt accesibile si nu aveti de ce sa va murdariti pe maini. Ca sa nu mai spunem ca puteti veni cu ideile dvs si aici doar ca le pun altii in practica.


preturi serigrafie, preturi serigrafie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu